Logo Stichting Genealogie Jacobus Lampe (1691) uit Mettingen
www.familie-lampe.nl

Stichting Genealogie Jacobus Lampe (1691) uit Mettingen

Sponsoren

Ondernemerschap

Omdat we toch een historie hebben van ondernemerschap willen we dat graag voortzetten.

Familieleden die een doorslaggevende invloed kunnen uitoefenen bij een onderneming, in de aandeelhoudersvergadering en/of het management, nodigen wij uit een korte advertentie te plaatsen, uiteraard met een linkje naar het betreffende bedrijf.

 

De opbrengst van deze vorm van sponsoring  komt ten goede van de Stichting.

 

De tarieven zijn voor ZZP-ers: vanaf € 125 per jaar ex btw en voor bedrijven met personeel vanaf € 250 per jaar ex btw, in alle sportiviteit min of meer afhankelijk van hun balanstotaal.

Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen aan Victor, onze penningmeester. Hij is blijde afwachting van uw voorstel. Hij heeft het mandaat van het bestuur verregaande afspraken met u te maken.

 

De advertentie, op onze sponsorpagina, zal bestaan uit een (statische) afbeelding, met link, van 300 bij 150 pixels. Heeft u liever een bewegende advertentie? Dat is, tegen een ander tarief, ook mogelijk. Uw advertentie zal getoond worden tot het einde van het lopende kalenderjaar. Afhankelijk van in welk kwartaal uw advertentie online gaat, zullen de kosten naar rato berekend worden.

 

U kunt uw advertentie op ieder moment intrekken. Voor een nieuwe en/of gewijzigde advertentie kunt u wachten tot het volgende kalenderjaar, of als u het graag toch eerder wilt dan is dat geen enkel probleem. 

 

Naast de advertentie kunnen sponsoren ook een leuke aanbieding doen voor familieleden, die we dan op de nieuwspagina zullen aankondigen. Kortom: verzin iets leuks voor de grote 'Lampe-community'.