Logo Stichting Genealogie Jacobus Lampe (1691) uit Mettingen
www.familie-lampe.nl

Stichting Genealogie Jacobus Lampe (1691) uit Mettingen

Donateurs

Donateur worden?

De mensen die de Stichting een warm hart toedragen en graag het werk financieel willen ondersteunen kunnen een donatie doen.

 

Het bestuur beslist over uw donateurschap. Uw gegevens worden door het bestuur met de uiterste vertrouwelijkheid behandeld. Vóórdat u als nieuwe donateur uw eerste jaarlijkse donatie overmaakt, heeft u zich aangemeld bij onze secretaris met een e-mail.

 

Uw jaarlijkse donatie ontvangen wij graag op onze bankrekening bij de Rabobank in Zeist: NL66 RABO 0367 3297 19 t.n.v. Stichting Genealogie Jacobus Lampe o.v.v. "donatie". De hoogte van uw donatie laten wij geheel over aan uw vrijgevigheid.

Wat gaan jullie doen met mijn donatie?

Hoewel we low budget te werk gaan, hebben we toch wel wat kosten. Het onderhoud van deze website bijvoorbeeld. Maar ook voor genealogisch onderzoek en interviews zullen kilometers gemaakt moeten worden. Voor dat soort kosten gebruiken we de donaties. Het werk van het bestuur en anderen die helpen met onderzoek is om niet. U betaalt ons geen vergoeding voor de door ons bestede tijd.

 

Wat krijg ik als donateur daarvoor terug?

Op verzoek krijgen donateurs een gebruikersnaam en wachtwoord om de gehele stamboom online te kunnen bekijken. Wij zien daarna uw donatie met vertrouwen tegemoet.

 

De digitale stamboom vervangt het bekende Registratieboek.

 

Aan onze donateurs zullen we jaarlijks via een nieuwsbericht verantwoording afleggen over hoe de Stichting er financieel voor staat. Waar zijn de bijdragen aan uitgegeven? Wat zijn we van plan?

 

Daarnaast kunnen onze donateurs, als ze daar prijs op stellen, beschikken over een eigen @familie-lampe.nl e-mailadres. Bij het instellen daarvan op uw computer zullen we u helpen als u dat wilt. Neem contact op met onze webmaster.